BEL +31 (0)184-611659 MAIL info@c-systems.nl VOLG Over ons Over ons    
           
  C-systems - controllable systems      
Home      Diensten      Producten      Projecten      Over ons      Contact
             
     

Diensten

HOME » DIENSTEN

     
             
     

   
Systeemengineering

Systeemengineering


Wij ontwikkelen installaties en besturingssystemen, inclusief de volledige productie- en installatietekeningen. Deze worden uitgevoerd in eigen huis, met gebruik van de allernieuwste CAD programma's zoals; Autocad™, en EPlan™. Dit stelt ons in staat complexe systemen snel en efficiënt te engineeren en in gebruik te stellen.

   
   

Projectbegeleiding


Maak gebruik van de ruime ervaring van C-Systems. Uw steun, aanspreekpunt en regisseur van uw totale project. Alles wordt door ons optimaal afgestemd conform uw wensen, eventueel in samenwerking met andere partijen. De opdrachtgever staat in dit proces centraal. Een intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om een project binnen een bepaalde tijdsperiode en beschikbaar budget te realiseren. Het kan voorkomen dat een project op een bepaald moment onverwacht snel van start dient te gaan. U bent dan gebaat bij zorgvuldige projectbegeleiding, professionele ondersteuning en kwalitatieve controle tijdens de uitvoering. Wij verzorgen dit voor u tot in de puntjes!
 
Projectbegeleiding
   
   
Aandrijf- en besturingstechniek

Aandrijf- en besturingstechniek


Met onze ruime kennis op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek zijn wij in staat om aan te sluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. We maken gebruik van gerenommeerde fabricaten met bewezen kennis en ervaring in ons markt segment.

   
   

Onderhoud en reparatie


Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor nazorg en onderhoud aan de door ons geleverde installaties. Maar door ruime de kennis en ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat om service te verlenen aan vrijwel alle mogelijke scheepsinstallaties over de hele wereld!

Onderhoud en reparatie
   
   
2-draadsystemen

Besturingssystemen


Wij hebben ervaring met de meest voorkomende systemen zoals Ethernet, Modbus, Canbus en Profibus. Onze moderne controllers en 2 draadsystemen verzekeren een soepele en precieze coördinatie van alle aandrijffuncties. Alle systeemfuncties worden bestuurd door plc's, in een passende besturingskast uitgerust met zeer betrouwbare schakelmaterialen van gerenommeerde merken zoals Wago™ en Schneider™. Maar ook in het geval van klantspecifieke voorkeuren passen wij ons graag aan.

   
   

Levering spare parts


Omdat onze installaties vaak wereldwijd worden ingezet is het belangrijk om de juiste spare parts aan boord te hebben om de continuïteit van de installatie te garanderen. Wij kunnen u ondersteunen met een pakket reservedelen, volledig gebaseerd op de gegeven installatie en samengesteld op basis van risico, kennis en ervaring.

Vanuit ons magazijn is veel direct uit voorraad leverbaar. Indien niet voorradig is veelal een snelle levering mogelijk via ons netwerk aan betrouwbare leveranciers.Levering spare parts     
         
   

Is uw project onze volgende uitdaging?

   
   

De kracht van C-Systems ligt specifiek in de ontwikkeling van intelligente elektrische-, hydraulische besturingen en softwaresystemen. Heeft u een (niet alledaags) besturingsprobleem? Dan zijn wij de aangewezen partij om dit voor u op te lossen! Neem vrijblijvend contact met ons op!


Home


   
             
    C-systems

C-SYSTEMS B.V.
Rivierdijk 609
3371 ED Hardinxveld-Giessendam


T
+31 (0)184-611659
E
info@c-systems.nl 

   
             
   

DISCLAIMER     PRIVACYSTATEMENT      LEVERINGSVOORWAARDEN     WEBDESIGN: DEVACA