BEL +31 (0)184-611659 MAIL info@c-systems.nl VOLG Over ons Over ons    
           
  C-systems - controllable systems      
Home      Diensten      Producten      Projecten      Over ons      Contact
             
     

Over ons

HOME » OVER ONS

     
             
     

Controllable Systems BV (C-Systems), opgericht  in 2013 is gestart door twee medewerkers die hun sporen verdiend hadden in de scheepsinstallaties, binnenvaart en hydraulische besturingssystemen.

Na diverse verhuizingen heeft C-Systems zijn vaste stek gevonden in een praktisch pand aan de Rivierdijk 609 te Hardinxveld Giessendam. Het personeelsbestand is uitgegroeid tot 10 vaste medewerkers met daar omheen een flexibele schil van bedrijven en technisch personeel die we inzetten om projecten gezamenlijk tot een goed einde te brengen.


     
         
   

Wat doen we?

   
   

 

   
   

C-Systems ontwikkelt en levert complete elektrische- en hydraulische besturingen voor de offshore, dredging, scheepsbouw en industrie. Onze kracht ligt specifiek in de ontwikkeling van intelligente elektrische-, hydraulische besturingen en softwaresystemen.

Als jong en dynamisch bedrijf heeft C-Systems zich voornamelijk gespecialiseerd in het oplossen van niet alledaagse besturingsproblemen. Doordat we een flexibele en platte organisatie hebben kunnen we snel inspelen op specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Hiermee bieden we verschillende diensten aan.

   
   

Aangezien de wensen en eisen voor moderne schepen en installaties constant toeneemt, blijven wij voortdurend producten en besturingssystemen ontwikkelen die aansluiten aan de wensen van onze afnemers. Rekening houdend met alle wensen rondom het milieu, duurzaamheid en de eisen van de diverse classificatie bureaus.

   
   

 

   
         
   

Vacatures

   
   

Bij C-Systems BV zijn we altijd op zoek naar mensen die veel ervaring hebben in de scheepselektrotechniek. Dan kan zijn op het gebied van hardware engineering, software engineering, paneelbouw of uitvoering in de buitendienst. Als je wil werken bij een compacte en flexibele organisatie mag je altijd contact zoeken om te informeren naar de mogelijkheden. Acquisitie op basis van bovenstaande wordt niet op prijs gesteld.

   
             
    C-systems

C-SYSTEMS B.V.
Rivierdijk 609
3371 ED Hardinxveld-Giessendam


T
+31 (0)184-611659
E
info@c-systems.nl 

   
             
   

DISCLAIMER     PRIVACYSTATEMENT      LEVERINGSVOORWAARDEN     WEBDESIGN: DEVACA